page_head_banner

Tentang Kami

Saha Urang

Sichuan Jinhui Coating Co., Ltd. perenahna di Taman Industri Chengmei, Kacamatan Anyar Tianfu, Kota Chengdu.Ieu mangrupikeun perusahaan kimia téknologi tinggi anu kalibet dina pamekaran sareng produksi palapis cet anu ngandelkeun téknologi luhur sareng énggal.Pausahaan boga grup panalungtikan ilmiah kualitas luhur, produksi jeung manajemen tanaga teknis profésional sarta parabot produksi palapis ngarah internasional.Sarta dilengkepan rentang lengkep instrumen nguji sarta instrumen eksperimen, kaluaran taunan cet kelas tinggi, sedeng jeung low leuwih ti 20.000 ton.Kalayan total investasi 90 juta yuan dina aset tetep, perusahaan ngagaduhan rupa-rupa jinis produksi, rupa-rupa kagunaan, sareng paménta pasar anu ageung.Hal ieu loba dipaké dina konstruksi hiasan imah, rékayasa anti korosi, hardware mesin, panerapan rumah tangga, mobil, kapal, militer jeung industri lianna.

Pausahaan geus salawasna geus adhering kana "sains jeung téhnologi, kualitas kahiji, jujur ​​tur dipercaya", palaksanaan ketat ISO9001: 2000 sistem manajemen kualitas internasional.manajemén rigorous kami, inovasi téhnologis, kualitas layanan matak kualitas produk, meunang pangakuan mayoritas pamaké.

+
Cat Categories
Diadegkeun Dina
+
Investasi (juta)
Kaluaran Taunan (ton)

Naon Urang Laksanakeun

Sichuan Jinhui Paint Co., Ltd. khusus dina pamekaran, produksi sareng penjualan rupa-rupa cét industri, cét otomotif sareng cét dumasar kana cai.Garis produk nyertakeun leuwih ti 60 kategori, kayaning cet lanté epoxy, jalan nyirian cet, rékayasa Kelautan cet anti korosi, cet otomotif tur cet témbok basis cai.

Aplikasi kalebet konstruksi, hiasan bumi, rékayasa anti korosi, hardware mékanis, alat-alat bumi, mobil, kapal, militér sareng industri sanésna.Seueur produk sareng téknologi parantos nampi patén nasional sareng hak cipta parangkat lunak, sareng nampi sertifikasi CE sareng ROHS.

Ningali maju ka hareup, Jinhui Coatings bakal taat kana narabas industri salaku strategi ngembangkeun ngarah, terus nguatkeun inovasi téhnologis, inovasi manajemén jeung inovasi pamasaran salaku inti sistem inovasi, sarta narékahan pikeun jadi pamimpin dina widang coatings industri. solusi aplikasi.

pausahaan (10)
pausahaan (9)
pausahaan (8)
pausahaan (7)

Budaya Perusahaan

Misi perusahaan "nyiptakeun kabeungharan, saling menguntungkan masarakat".

Tenet Perusahaan

Élmu sareng téknologi mangrupikeun kakuatan produktif munggaran.

Filsafat bisnis

Integritas pikeun meunang pasar, kualitas casting kualitas.

Filsafat Kaamanan

Tanpa kaamanan, teu aya nanaon.

Filsafat Palayanan

Palanggan salawasna leres.

Wani inovasi

Ciri primér nyaéta wani nyoba, wani mikir jeung ngalakukeun.

Taat kana integritas

Taat ka integritas nyaéta ciri inti palapis Jinhui.

Ngurus karyawan

Unggal taun pikeun investasi ratusan juta yuan pikeun latihan staf, kantin staf, bébas nyadiakeun karyawan tilu hidangan sapoé.

Laksanakeun anu pangsaéna

Jinhui boga visi hébat, hayu Jinhui coatings kaluar Cina, pikeun dunya nyadiakeun solusi perlakuan palapis.

Naha Milih Kami

pausahaan (31)

Kualitas luhur

Kami salawasna ngimpor sadaya baja tina CSG pikeun mastikeun kualitas produk.

jinhui-perusahaan (14)

Pangiriman Gancang

Sistem logistik dewasa pikeun mastikeun pangiriman tepat waktu sareng aman.

jinhui-perusahaan (23)

Pangalaman

Langkung ti 16 taun pangalaman produksi pabrik.

jinhui-perusahaan (25)

Harga Wajar

Produksi pabrik bisa nyadiakeun harga paling lumrah.

pausahaan (13)

Produksi Visual

Prosés produksi kabuka pikeun konsumén.

jinhui-perusahaan (21)

24-Jam Service

24-Jam layanan garis pikeun tetep abreast tina kamajuan urutan.