page_head_banner

Solusi

  • cet séng silikat anorganik

    cet séng silikat anorganik

    Alias ​​Produk Primer séng silikat anorganik, primer anti korosi séng silikat anorganik, primer anti karat séng silikat anorganik, primer tahan suhu tinggi, Primer seng silikat tahan suhu tinggi, larutan alkohol...
    Maca deui
  • Lantai Rékréasi Sakola

    Lantai Rékréasi Sakola

    Ground Rékréasi Sakola Turf jieunan turf jieunan - casting nu vividness tina opat musim dibandingkeun jukut alam, hirup turf jieunan panjang, umumna nepi ka 8-10 taun atawa leuwih;sareng pangropéa gampang, kirang biaya, frékuénsi luhur kami ...
    Maca deui
  • kakuatan tinggi semén timer leveling

    kakuatan tinggi semén timer leveling

    Inpo wincik Ku ​​semén husus, aggregates dipilih, fillers jeung rupa-rupa aditif, jeung cai Pergaulan jeung mobilitas atawa rada bantu paving sumebar bisa ngalir leveling taneuh jeung bahan.Cocog jeung alus ...
    Maca deui
  • Inten keusik ngagem-tahan flooring

    Inten keusik ngagem-tahan flooring

    Inpo wincik Numutkeun bubuk agrégat dibagi kana logam, non-logam maké-tahan hardened agrégat, nu diwangun ku gradasi partikel tangtu agrégat mineral logam atawa pisan maké-tahan non-fer ...
    Maca deui
  • Lantai sealer warna-warni

    Lantai sealer warna-warni

    Inpo wincik Naon sealer beton?Nembus kana beton jero sanyawa jeung geus diatur dina beton dikandung dina semén semi-hidrasi, kalsium bébas, silikon oksida jeung zat séjén ngaliwatan runtuyan o ...
    Maca deui
  • Lantai Sealer

    Lantai Sealer

    Naon téh sealer beton?Sanyawa nu tembus kana beton meta jeung semén semi-hidrasi, kalsium bébas, silikon oksida jeung zat séjén anu dikandung dina set beton dina runtuyan réaksi kimiawi kompléks t...
    Maca deui
  • Lantai epoxy dumasar cai

    Lantai epoxy dumasar cai

    Wewengkon husus tina aplikasi Underground parkir mobil, pabrik éléktronik, tutuwuhan ngolah dahareun, kamar tiis, freezers, kantor jeung industri lianna dina desain schemes lukisan.Prestasi...
    Maca deui
  • Epoxy semén penetrant flooring

    Epoxy semén penetrant flooring

    Lingkup aplikasi Beban workshop, pabrik mesin, garasi, pabrik kaulinan, gudang, pabrik kertas, pabrik garment, pabrik percetakan layar, kantor jeung tempat séjén.Ciri produk...
    Maca deui
  • Epoxy lantai timer leveling

    Epoxy lantai timer leveling

    Lingkup aplikasi ◇ Tempat hiburan jeung wangunan padumukan, tempat umum, wangunan organ jeung wangunan komersil;◇ Pabrik mesin, pabrik kimia, garasi, docks, loadshops, pabrik percetakan;◇ Bioskop operasi,...
    Maca deui
  • Lantai epoxy ékonomi tahan ngagem

    Lantai epoxy ékonomi tahan ngagem

    Lingkup aplikasi ◇ tutuwuhan industri tanpa beban beurat, kayaning éléktronika, panerapan listrik, mesin, industri kimia, ubar, tékstil, pakean, bako jeung industri lianna.◇ Lantai semén atanapi teraso di gudang...
    Maca deui
  • Tekenan-tahan tipe mortir epoxy flooring

    Tekenan-tahan tipe mortir epoxy flooring

    Lingkup aplikasi ◇ Dipaké di gaw dimana lingkungan merlukeun lalawanan ka abrasion, dampak jeung tekanan beurat.◇ Pabrik mesin, pabrik kimia, garasi, dermaga, bengkel ngangkut beban, pabrik percetakan;◇ F...
    Maca deui
  • Lantai semén self-leveling 1

    Lantai semén self-leveling 1

    Semén timer leveling (semén timer leveling / timer leveling mortir / leveling mortir): produk tinggi-tech tur ramah lingkungan kalawan eusi téhnologis tinggi na Tumbu teknis kompléks.Ieu mangrupakeun bahan powdery garing-campuran diwangun ku rupa-rupa aktip dina ...
    Maca deui