Saha Urang

Sichuan Jinhui Coating Co., Ltd. perenahna di Taman Industri Chengmei, Kacamatan Anyar Tianfu, Kota Chengdu.Ieu mangrupikeun perusahaan kimia téknologi tinggi anu kalibet dina pamekaran sareng produksi palapis cet anu ngandelkeun téknologi luhur sareng énggal.Pausahaan boga grup panalungtikan ilmiah kualitas luhur, produksi jeung manajemen tanaga teknis profésional sarta parabot produksi palapis ngarah internasional.Sarta dilengkepan rentang lengkep instrumen nguji sarta instrumen eksperimen, kaluaran taunan cet kelas tinggi, sedeng jeung low leuwih ti 20.000 ton.Kalayan total investasi 90 juta yuan dina aset tetep, perusahaan ngagaduhan rupa-rupa jinis produksi, rupa-rupa kagunaan, sareng paménta pasar anu ageung…

vidoe-img
  • 60

    Nyertakeun langkung ti 60 kategori cet industri

  • 2011

    Sichuan Jinhui Coating Co., Ltd. diadegkeun dina 2011

  • 9000

    Jumlah investasi dina aset tetep nyaéta 90 juta yuan

  • 20000

    Kaluaran cet taunan langkung ti 20,000 ton

OEM / ODM

OEM / ODM

Perusahaan parantos ngadegkeun sakumpulan sistem jasa perdagangan asing anu efisien.Kami nyayogikeun kustomisasi cet, ngadukung jasa OEM sareng ODM.

PRODUK

PRODUK

Pausahaan urang gaduh tanaga téknis profésional sareng alat produksi palapis ngarah internasional sareng dilengkepan ku instrumen tés lengkep sareng instrumen ékspérimén, kalayan kaluaran taunan langkung ti 20,000 ton cet kelas tinggi, sedeng sareng rendah.

DIAJAR DEUI
KASUS

KASUS

Kasus cet sareng palapis seueur dianggo dina konstruksi, hiasan bumi, rékayasa anticorrosion, hardware mékanis, perkakas bumi, mobil, kapal, militer sareng industri sanés.

  • Anticorrosion tina sasak laut

    Anticorrosion tina sasak laut

    Anticorrosion tina sasak laut

    DIAJAR DEUI
  • Anticorrosion pétrokimia

    Anticorrosion pétrokimia

    Anticorrosion pétrokimia

    DIAJAR DEUI
  • Port mesin anticorrosion

    Port mesin anticorrosion

    Port mesin anticorrosion

    DIAJAR DEUI
  • Lapisan lantai

    Lapisan lantai

    Lapisan lantai

    DIAJAR DEUI

SOLUSI

  • Paké dina kai, beton, floors, logam primed, undak, railings na porches.
  • Paké dina kai, beton, floors, logam primed, undak, railings na porches.
  • Industri palapis & cet

    Paké dina kai, beton, floors, logam primed, undak, railings na porches.

    Peculiarity

    • *serbaguna
    • *Wadah Kualitas
    • *Aplikasi Gampang
    • *Awet
    • *Liputan hébat
    DIAJAR DEUI
  • Industri palapis & cet

    Paké dina kai, beton, floors, logam primed, undak, railings na porches.

    Peculiarity

    • *serbaguna
    • *Wadah Kualitas
    • *Aplikasi Gampang
    • *Awet
    • *Liputan hébat
    DIAJAR DEUI
solusi-img-01 solusi-img-02 solusi-img-03

BLOG

Pamahaman real-time ngeunaan dinamika perusahaan.

DIAJAR DEUI