page_head_banner

warta

  • Acrylic Jalan Nyirian Cét Dirumuskeun Husus Pikeun Long Awét Jalan Nyirian.

    Acrylic Jalan Nyirian Cét Dirumuskeun Husus Pikeun Long Awét Jalan Nyirian.

    Pendahuluan Cat tanda jalan akrilik dirumuskeun khusus pikeun nyirian jalan anu tahan lama.Cat lantai akrilik kami nyayogikeun pisibilitas sareng adhesion anu saé dina rupa-rupa permukaan jalan, mastikeun kasalametan sareng kajelasan dina ngatur lalu lintas ...
    Maca deui
  • Epoxy lanté cet: Warta panganyarna na Tren di palapis Industri

    Epoxy lanté cet: Warta panganyarna na Tren di palapis Industri

    Pendahuluan Cat lantai epoxy mangrupikeun pilihan anu populer pikeun Spasi industri sareng komérsial kusabab daya tahanna, résistansi kimiawi, sareng betah pangropéa.Kalayan paningkatan paménta pikeun cét sareng palapis kualitas luhur, industri ...
    Maca deui
  • Primer anti karat Alkyd: Solusi pamungkas pikeun panyalindungan korosi

    Primer anti karat Alkyd: Solusi pamungkas pikeun panyalindungan korosi

    Pendahuluan Korosi mangrupikeun perhatian utama pikeun industri sareng individu sabab tiasa nyababkeun karusakan struktural, bahaya kaamanan sareng karugian kauangan.Dina merangan korosi, primer anti karat alkyd parantos janten solusi anu kuat ...
    Maca deui
  • Primer cet aluminium stainless steel

    Primer cet aluminium stainless steel

    Perkenalan Primer cet aluminium stainless steel mangrupikeun solusi pamungkas pikeun nyiapkeun cet pikeun permukaan logam.Primer kualitas luhur ieu dirumuskeun husus pikeun mibanda adhesion alus teuing jeung lalawanan korosi, mastikeun lastin ...
    Maca deui
  • Acrylic Polyurethane Aliphatic Primer

    Acrylic Polyurethane Aliphatic Primer

    Perkenalan Acrylic Polyurethane Aliphatic Primer kami mangrupikeun palapis dua-komponén kinerja tinggi anu dirancang pikeun sababaraha permukaan.Ieu nawiskeun adhesion alus teuing, drying gancang, aplikasi merenah, sarta résistansi beredar ka cai, ...
    Maca deui
  • Cat Lantai Acrylic

    Cat Lantai Acrylic

    Perkenalan Cat Lantai Akrilik kami mangrupikeun lapisan kualitas luhur anu dirarancang khusus pikeun permukaan lantai.Hal ieu dirumuskeun maké résin asam méthacrylic thermoplastic, nu ensures drying gancang, adhesion kuat, aplikasi gampang, a ...
    Maca deui
  • Universal Alkyd Gancang Drying Enamel

    Universal Alkyd Gancang Drying Enamel

    Perkenalan Universal Alkyd Quick Drying Enamel kami mangrupikeun cet kualitas luhur anu nawiskeun gloss sareng kakuatan mékanis anu saé.Formulasi unikna ngamungkinkeun pikeun pengeringan alami dina suhu kamar, nyababkeun padet sareng awét ...
    Maca deui